VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN FOR TISET BY

tiset sommer 2017 1 tiset sommer 2017 2 tiset sommer 2017 3 tiset sommer 2017 4 tiset sommer 2017 5

Skovløkkevej 5,

6510 Gram

‎51 26 01 21

Find os

 

 

 

Brakpudsning og Fræsning udføres

Olaf Hansen 51260121

 

 

 

 

Tiset Vandværk fik ros for lækkert vand

(Artikel fra JV.dk)

TISET: Formand for Tiset Vandværk, Olaf Hansen, havde håbet på, at vandet fra Tiset Vandværk gik videre i finalen om Danmarks mest velsmagende vand. Især efter dommernes rosende ord til Dansk Vand Grandprix i Fredericia torsdag. Men sådan skulle det ikke gå.

Vi fik nogle rigtig flotte udtalelser. Dommerne sagde, at vandet havde en blød og dejlig smag og bare smagte utrolig godt, men det var ikke nok til at gå videre, fortæller Olaf Hansen, der slet ikke er i tvivl om, at vand rent faktisk smager af noget.

De fem dommere, alle vinsmagere, kårede Svendborg Vand som den klare vinder efterfulgt af Klinting Vandværk og Videbæk Energiforsyning.

Vandet fra Svendborg havde en helt speciel smag, bedyrer formanden, der ikke er skuffet på vandværkets vegne.

Vi var det mindste vandværk, der deltog, og vi har vist, at selvom man er et lille vandværk, så kan man sagtens levere godt vand, understreger Olaf Hansen, der i løbet af årene har fået mange henvendelser fra besøgende, der har forelsket sig i smagen af Tisets vand.

Der bliver dog ikke gør noget særligt for vandets kvalitet ud over at det bliver luftet og kørt gennem nogle filtre.

Men vi lægger op ad en stor skov, som sagtens kan have indvirkning på kvaliteten, men ellers afhænger kvaliteten udelukkende af undergrunden.

Du kan læse hele artikel her:

Kontakt webmasteren hvis der er kommentarer eller ideer til hjemmesiden